• Anoniem – 9,6
  Anoniem – 9,6
  Reacties uitgeschakeld voor Anoniem – 9,6

  Mijn eerste afspraak was voor de controle van mijn dochter van 3 jaar. Ik was erg onder de indruk van het geduld en de speelse wijze waarop ze de controle uitvoerde. Je merkt ook in alles dat je met deskundigen te maken hebt in de praktijk. Zeker een aanrader!

  Read more
 • Anoniem – 9,9
  Anoniem – 9,9
  Reacties uitgeschakeld voor Anoniem – 9,9

  Ik ben heel blij deze praktijk gevonden te hebben. Mijn man werd bij onze vorige tandarts niet verwezen naar een mondzorgkundige. Daardoor is er een ernstige tandvleesontsteking ontstaan. De mondzorgkundige heeft door haar deskundigheid, een positieve wending gecreëerd, waardoor mijn man zijn eigen tanden kan behouden!

  Read more
 • Algemene tandheelkunde
  Reacties uitgeschakeld voor Algemene tandheelkunde

  Regelmatig een bezoek aan de tandarts kan een hoop problemen voorkomen. Wanneer u tweemaal per jaar op controle komt en een bezoek brengt bij onze mondhygiënist bent u verzekerd van een gezond en stabiel gebit.

  Read more
 • Marlie van Bergen – 9,9
  Marlie van Bergen – 9,9
  Reacties uitgeschakeld voor Marlie van Bergen – 9,9

  Ik ben zeer tevreden over deze praktijk met zeer deskundige tandartsen, ik kwam met kiespijn via de spoeddienst Den Haag en werd super geholpen. Geen opdringerig gedoe, alles werd van te voren en tijdens de behandeling uitgelegd (iets wat ik nog nooit heb meegemaakt) een dame die haar vak verstaat. Ik ben ook overgestapt van…

  Read more
 • Wendy – 9,9
  Wendy – 9,9
  Reacties uitgeschakeld voor Wendy – 9,9

  Mijn ervaring met deze praktijk is dat je heel warm wordt welkom geheten, je bent geen product aan de lopende band. Mijn gebit ziet er weer geweldig uit sinds ik bij deze praktijk zit. Ook mijn angsten zijn overwonnen en loop ik met veel plezier de tandarts praktijk in. De behandelingen zijn zo pijnloos mogelijk…

  Read more

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top