Tandartspraktijk in Den Haag

Zoekt u een tandarts voor uzelf of een speciale kindertandarts voor uw kind? Een spoedtandarts, angsttandarts, mondhygiënist of orthodontist? Tandartspraktijk Meerdervoort heeft alle disciplines onder één dak. U kunt in onze tandartspraktijk in Den Haag terecht voor alle tandheelkundige behandelingen. Ons team van specialisten beschikt over de juiste kwalificaties en is actueel geschoold om de best mogelijke tandzorg te garanderen. Dit toont zich in een zeer hoge klantwaardering. Tandmeer heeft géén wachttijden. Indien gewenst, krijgt u een vrouwelijke tandarts. Nieuwe patiënten zijn welkom. Meld u direct aan via online inschrijving. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Veelzijdige tandartspraktijk met extra aandacht esthetische tandheelkunde

De moderne tandartspraktijk Meerdervoort is een allround praktijk, met extra aandacht voor esthetische tandheelkunde. Onze professionals staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister en zijn op de hoogte van de laatste wetenschappelijke vakliteratuur. Onze praktijkwaarden zijn deskundigheid, zorgvuldigheid, betrokkenheid, vriendelijkheid en respect. Bij onze tandartspraktijk in Den Haag zijn alle culturen welkom. Onze specialisten spreken meerdere talen, van Nederlands en Engels tot Spaans en Hongaars. U kunt bij ons terecht voor de volgende behandelvormen:

  • Algemene tandheelkunde
  • Angsttandarts
  • Kindertandarts
  • Spoedtandarts
  • Mondhygiënist
  • Kronen en bruggen
  • Orthodontie

 

Tandartspraktijk in Den Haag ook het adres voor angstige patiënten

Met tweemaal per jaar een controleafspraak in onze tandartspraktijk in Den Haag, voorkomt u een hoop problemen. De algemene tandheelkunde omvat het controleren op gaatjes (tandbederf) en de conditie van het tandvlees. Mogelijk worden er röntgenfoto’s van het gebit genomen. Onze tandartsen verrichten hoogwaardige, tandkleurige restauraties met vullingen, evenals wortelkanaalbehandelingen. Ze zijn speciaal getraind voor het behandelen van patiënten met angst voor de tandarts. Kinderen hebben een andere belevingswereld dan volwassenen. Zij reageren anders op de tandarts. Onze kindertandarts heeft extra kennis, aandacht en geduld bij preventie, onderzoek en behandeling van kinderen vanaf 2,5 jaar.

 

Gebitsherstel met kronen en bruggen en spoedhulp bij acute problemen

Tandmeer helpt u aan gebitsherstel met kronen en bruggen. Een kroon wordt toegepast bij ernstige beschadiging van een tand of kies. Een brug wordt gemaakt en geplaatst als er één of meer tanden of kiezen ontbreken. Kronen en bruggen zijn vaste restauraties die op de afgeslepen tand worden gecementeerd. Heeft u vanwege een afgebroken of uitgevallen tand of kies direct een tandarts nodig? Bij spoed kunt u nog dezelfde dag een afspraak maken in onze tandartspraktijk in Den Haag. Bel naar 070 36 33 190 en u wordt geholpen. Ook bij extreme gebitspijn, een nabloeding na trekken van een tand of kies of een opgezwollen wang door een ontsteking.

 

Mondhygiënist en orthodontist onder één dak

Tandmeer heeft een mondhygiënist voor mondverzorging en/of het voorkomen van gaatjes (cariës) en tandvleesontstekingen. U kunt zonder verwijzing bij onze specialist op het gebied van preventieve mondzorg terecht. Onze orthodontist zorgt er bij kinderen én volwassenen voor dat hun gebit er gaaf en recht uitziet. Met een orthodontische behandeling in onze tandartspraktijk in Den Haag worden allerlei tandheelkundige problemen voorkomen. Meer weten of gelijk een afspraak maken? Neem contact op en u krijgt snel antwoord op uw vragen of verzoeken.

 

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top