Spoed tandarts in Den Haag

Bij acute kiespijn of zenuwpijn is het fijn dat u bij de spoed tandarts in Den Haag terechtkunt. Als een tandheelkundige behandeling vanwege de ernst van de klachten niet kan wachten, plannen de assistentes van tandartsprakrijk Meerdervoort nog dezelfde dag een afspraak voor u in. Dit geldt bijvoorbeeld ook bij een afgebroken of uitgevallen tand of kies. Bij een nabloeding na het trekken van een tand of kies. Of bij een opgezwollen wang door een ontsteking. Bij twijfel, kunt u altijd even overleggen met een van onze medewerkers. Bel naar 070 36 33 190 voor de spoed tandarts in Den Haag. Of maak online een afspraak.

Contact

 

Bel direct naar Tandmeer voor acute spoedbehandelingen

Het is verstandig om direct de spoed tandarts in Den Haag te bellen voor acute spoedbehandelingen, zoals afgebroken, losse of uitgevallen tanden of kiezen na een trauma, (na)bloedingen na extractie van tand of kies en ontstekingen met een dikke wang, slikklachten en koorts. Tandmeer heeft ruime openingstijden en is 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Er zijn tandheelkundige problemen die misschien niet altijd op dezelfde dag kunnen worden opgelost. De klachten kunnen tijdelijk met een pijnstiller worden onderdrukt. De spoedbehandeling wordt zo snel mogelijk ingepland. Denk aan kiespijn (door een gaatje) of zenuwpijn (door een wortelkanaalontsteking). Aan ontstekingen van het tandvlees, pijn aan de kaakgewrichten of met aspirine te onderdrukken pijn na het trekken van een tand of kies.

 

Overleg of maak een afspraak met de spoed tandarts in Den Haag

De spoed tandarts in Den Haag van Tandmeer is er ook voor kleine spoedbehandelingen, zoals een te hoge vulling of een uitgevallen kroon of vulling. Ons team van specialisten helpt u ook met de behandeling van scherpe randen die leiden tot beschadiging van wang- of tongslijmvlies. Of met een loszittend of uitstekend ijzerdraadje van uw beugel. Dit kan ook beschadiging van het tong- of wangslijmvlies tot gevolg hebben. Heeft u een van deze problemen? Neem contact op met tandartspraktijk Meerdervoort voor een afspraak.

Contact

 

Nieuwe patiënten dienen documenten mee te nemen bij spoedbehandeling

Bent u al patiënt bij Tandmeer? Dan zijn uw gegevens bij ons bekend en hoeft u bij een spoedbehandeling geen speciale documenten mee te nemen. Staat u niet bij onze tandartspraktijk ingeschreven? Dan dient u een geldige verzekeringspas, een legitimatie en eventueel documenten van medicijngebruik mee te nemen naar onze praktijk aan de Laan van Meerdervoort 356A in Den Haag.  

Als u geen legitimatie en geldige verzekeringspas bij u heeft, moet u er rekening mee houden dat de behandeling bij de spoed tandarts in Den Haag direct met pin moet worden betaald. De kosten zijn gelijk aan de kosten van een reguliere tandheelkundige behandeling.

 

Spoed tandarts in Den Haag ingeschreven in kwaliteitsregister

Tandmeer is elk uur van de dag bereikbaar voor spoedgevallen. U kunt vrijwel altijd direct terecht bij de spoed tandarts in Den Haag. Wij hebben géén wachttijden. Onze tandheelkundige professionals staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister KRT, waarmee ze aantonen dat ze bevoegd en bekwaam zijn. Bij- en nascholing volgen om het vak bij te houden. Patiënten geven maar liefst een 9,2 als gemiddeld cijfer voor onze tandzorg. Indien gewenst, wordt u door een vrouwelijke tandarts geholpen.

 

Garantie op tandheelkundige behandelingen, mits halfjaarlijkse controle

Bij de spoed tandarts in Den Haag zijn alle culturen welkom. Onze specialisten spreken meerdere talen. Behalve Nederlands onder meer Engels, Spaans en Hongaars. Wij behandelen iedereen te allen tijde met vriendelijkheid en respect. En staan garant voor een deskundige en zorgvuldige behandeling. Tandmeer geeft garantie op zijn tandheelkundige behandelingen. Zo zit op vullingen 1 jaar garantie, mits u tweemaal per jaar voor controle komt. Op kronen en bruggen heeft u 5 jaar garantie, op voorwaarde dat u tweemaal per jaar op tandartscontrole komt en evenzovele malen onze mondhygiënist bezoekt.

 

Snelle hulp bij acute gebitsproblemen

Tandmeer staat altijd voor u klaar. Onze spoed tandarts in Den Haag heeft als missie om patiënten met acute gebitsproblemen snel te helpen. U hoeft niet ingeschreven te staan bij onze tandartspraktijk. Het beste is om ons eerst even te bellen (070 – 36 33 190) voor overleg. Wij krijgen dan snel een idee van de ernst van de klachten en kunnen gericht advies geven.

Contact

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top