Praktijk

  • Dentist Den Haag

Tandartspraktijk Meerdervoort is een moderne tandheelkundige praktijk in Den Haag met extra aandacht voor esthetische tandheelkunde.Ons doel is deskundige tandheelkundige zorg te leveren waarbij zorgvuldigheid centraal staat.

TANDARTSPRAKTIJK MEERDERVOORT

Deze website is bedoeld om de patiënten kennis te laten maken met onze praktijk en de zorgverlening die wij geven. In onze praktijk werken tandheelkundige professionals die ingeschreven staan bij het kwaliteitsregister en u de meeste optimale zorg bieden op basis van de laatste wetenschappelijk literatuur. Alle zorgverleners waarborgen hun kwaliteit door dit register en volgen met regelmaat cursussen op het hoogste niveau.

U bent voor ons geen nummer maar een mens die de juiste aandacht en zorg nodig heeft. Wij zullen u ten alle tijden vriendelijk en met respect behandelen. Wij nemen de tijd voor angstige patiënten. Als u vragen heeft zullen wij deze zo goed mogelijk voor u beantwoorden.

Bent u op zoek naar een praktijk waar deskundigheid en zorgvuldigheid centraal staat, dan bent u op het juiste adres. Diverse disciplines komen samen en kunnen u de juiste behandeling geven.
Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Den Haag en op vele manieren te bereiken. Parkeren is tot 18:00 uur gratis

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top

De praktijk is in verband met vakantie gesloten tot maandag 12 augustus. Heeft u een afspraak op 31 juli, 2 of 9 augustus deze gaan gewoon door. Heeft u een spoedklacht die niet kan wachten dan kunt u contact opnemen met Dental365, bereikbaar op telefoonnummer 070 22 12 709. Of met tandarts spoedpraktijk 0900 8602. Mocht u een andere vraag hebben wat geen spoed heeft kunt u een mail sturen naar info@tandmeer.nl.