• Orthodontist Den Haag

Orthodontist in Den Haag

 

Een mooi recht gebit is belangrijk, zowel voor kinderen als volwassenen. De moderne tandartspraktijk Meerdervoort zorgt ervoor dat uw mondgezondheid goed blijft én uw gebit er gaaf uitziet. Onze gespecialiseerde en ervaren orthodontist in Den Haag helpt u graag als uw tanden ver naar voren of scheef staan. Als u te weinig of te veel ruimte in uw gebit heeft. Of als uw tanden en kiezen niet goed op elkaar passen. Uw kinderen worden deskundig begeleid bij de groei en ontwikkeling van hun kaken en tanden. Vraag een consult aan en ervaar wat de mogelijkheden zijn.  

Contact

 

Eén op de drie jongeren heeft een beugel nodig

 

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat één op de drie jongeren een beugel nodig heeft. Maar ook steeds meer volwassenen kloppen bij de orthodontist in Den Haag aan voor een correctie en optimalisatie van de stand van het gebit. Er zijn vele redenen om een afspraak met onze tandarts-specialist te maken. Met een orthodontische behandeling worden tandvleesproblemen en botverlies rond de tanden voorkomen en verholpen. Cariës en overmatige gebitsslijtage worden tegengehouden. De kauwfunctie wordt verbeterd. De orthodontist van Tandmeer verfraait uw gezichtsuiterlijk met rechte tanden. Uw stralende glimlach werkt positief op uw zelfvertrouwen en gevoel voor eigenwaarde.

 

Ervaren orthodontist in Den Haag met inschrijving in kwaliteitsregister

 

Tandartspraktijk Meerdervoort heeft een hecht team van tandheelkundige professionals. Zij staan ingeschreven bij het kwaliteitsregister. Ze hebben kennis van de laatste wetenschappelijke vakliteratuur om de beste mondzorg te garanderen. Onze orthodontist in Den Haag verricht vele handelingen bij de behandeling die gemiddeld anderhalf tot twee jaar duurt.

 

  • Onderzoek naar afwijkingen/problemen in kaak en gebit
  • Informatieverstrekking over de mogelijkheden en noodzaak van beugels
  • Maken van röntgenfoto’s en kleurenfoto’s van gezicht en mond
  • Nemen van gebitsafdrukken en maken van gipsmodellen
  • Opstellen van een behandelplan
  • Afdrukken en plaatsen van beugels
  • Periodieke controle van de beugels, met aanpassingen van de behandeling  
Contact
  • Orthodontist Den Haag

Metalen en esthetische beugels in vele maten, vormen en kleuren

 

Onze orthodontist in Den Haag helpt kinderen en volwassenen aan een mooi recht gebit, waarmee ze beter kunnen kauwen, bijten, praten en lachen. Een orthodontiebehandeling bij kinderen kan starten als alle tanden zijn doorgebroken. Over het algemeen als uw kind 12 of 13 jaar is en de volwassen tanden volledig zijn ontwikkeld. Er worden verschillende beugeltypen gebruikt, zowel vaste als verwisselbare beugels. De beugels geven zachte druk op de tanden en kaken en brengen de spieren en kaak in de juiste positie.

Metalen beugels zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren. De vaste braces kunnen niet uit de mond worden verwijderd. Esthetische beugels zijn door hun transparantie minder opvallend. Deze slotjes zijn meestal van porselein gemaakt. Ze worden doorgaans op de voorste tanden en hoektanden gemonteerd. Tandmeer geeft
garantie op de orthodontiebehandelingen, mits u tweemaal per jaar op controle komt.

 

Neem contact op met Tandmeer

 

De orthodontist in Den Haag zorgt voor een effectieve behandeling, afgestemd op de ernst van het gebitsprobleem. Neem
contact op voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. Tandmeer heeft geen wachttijden.

Contact

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top

Afspraak afzeggen? Doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren.

Als u de afspraak niet tijdig afzegt dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

We zijn niet telefonisch bereikbaar op woensdag.