Garantievoorwaarden Tandmeer

Garantie op onze behandelingen

Het kan een keer voorkomen dat uw vulling eruit valt of dat uw kroon niet goed zit. Ook kunnen er andere problemen zijn ontstaan na een behandeling.
Wij zijn altijd bereid om alles netjes op te lossen mits u standaard 2 keer per jaar op controle komt bij de tandarts en mondhygiëne.

Hieronder vind u welke voorwaarden wij stellen als het gaat om garantie op onze behandelingen:

  • Op kroon en brugwerk zit 5 jaar garantie mits u 2 keer per jaar komt voor controle bij de tandarts en 2 keer per jaar voor mondhygiëne. (Is dit niet het geval dan vervalt de garantie.)
  • Op vullingen zit een jaar garantie mits u 2 keer per jaar komt voor controle. (Is dit niet het geval dan vervalt de garantie.)
  • Spalkjes en nachtbeugels (orthodontie) zit een jaar garantie op mits u 2 keer per jaar op controle komt. (Is dit niet het geval dan vervalt de garantie.)
  • Verhindering Afspraak
    Tandartspraktijk Meerdervoort behandelt uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en volledig voor u klaarstaat bij aanvang van uw afspraak. Uiteraard kan het voorkomen dat een afspraak niet kan doorgaan. Als een afspraak niet kan doorgaan dan kunt u deze tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Indien de annulering bij onze balie niet binnen 24 uur voor de afspraak plaats vind, rekenen wij de prijs voor de volledige behandeling. Wanneer u op maandag een afspraak heeft dient u deze op vrijdag af te zeggen. Annuleringen dienen op werkdagen doorgegeven te worden.

    Back to Top