Algemene Tandheelkunde

ALGEMENE TANDHEELKUNDE

Regelmatig een bezoek aan de tandarts kan een hoop problemen voorkomen. Wanneer u tweemaal per jaar op controle komt en een bezoek brengt aan onze mondhygiënist bent u verzekerd van een mooi, gezond en stabiel gebit


 

CONTROLE BI6287218J DE TANDARTS

Regelmatig controle bij uw tandarts voorkomt problemen zoals gaatjes,tandvleesproblemen of kiespijn.
Ons advies is dan ook om twee maal per jaar een afspraak te plannen bij uw tandarts. De tandarts controleert de tanden en kiezen op tandbederf (gaatjes) en eventuele tandvleesontstekingen. Het kan voorkomen dat uw tandarts röntgenfoto’s moet maken om ook de plekjes die met het blote oog niet te zien zijn te kunnen beoordelen. Dit is van belang om uw gebit beter te bestuderen. In onze praktijk is het motto beter voorkomen dan genezen.

Bel voor meer informatie of een afspraak: 070 36 33 190

 


 

7827305

VULLINGEN

Tandkleurige restauraties zijn superieur aan de oudere amalgaam vullingen. Ze kunnen de tanden helpen te herstellen in hun oorspronkelijke vorm, functie en helpen hun kracht te behouden. Onze tandartsen maken  hoogwaardige tandheelkundige restauraties met de nieuwste technologieën.

 


 

6121434

WORTELKANAALBEHANDELING

Een wortelkanaalbehandeling (zenuwbehandeling) is een behandeling, waarbij de zenuw (pulpa) van het wortelkanaal van een tand of kies verwijdert wordt vanwege diepe cariës, trauma of ontsteking. Het lege kanaal wordt opgevuld door rubberen staafjes. Een wortelkanaalbehandeling wordt (meestal) uitgevoerd onder lokale verdoving. Na een wortelkanaalbehandeling is het met regelmaat nodig om de kies met een kroon te beschermen.

 

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top

Afspraak afzeggen? Doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren.

Als u de afspraak niet tijdig afzegt dan zijn wij genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

 

We zijn niet telefonisch bereikbaar op woensdag.