Afspraak annuleren

Wilt u een afspraak bij Tandartspraktijk Meerdervoort annuleren?Tandartspraktijk Meerdervoort behandelt uitsluitend op afspraak. Dit betekent dat wij een strakke planning hanteren en dat ons hele team de behandeling heeft voorbereid en volledig voor u klaarstaat bij aanvang van uw afspraak.
Uiteraard kan het voorkomen dat een afspraak niet kan doorgaan. Als een afspraak niet kan doorgaan dan kunt u deze tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Indien de annulering bij onze balie niet binnen 24 uur voor de afspraak plaats vind, rekenen wij de prijs voor de volledige behandeling. Wanneer u op maandag een afspraak heeft dient u deze op vrijdag af te zeggen. Annuleringen dienen op werkdagen doorgegeven te worden. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar door middel van een antwoordservice, dit geldt ook voor de zaterdag en zondag.

Tandartspraktijk Meerdervoort verstuurt als service herinnering sms berichten aan patiënten voor aankomende afspraken in de praktijk. Bij het niet ontvangen van een herinnering sms geldt dit niet als reden voor het niet nakomen van een afspraak. De patiënten dienen de afspraken te allen tijden zelf bij te houden!
Mocht u hierover vragen hebben, neemt u gerust contact met ons op, wij zijn telefonisch bereikbaar op 070 36 33 190

Back to Top