Als een afspraak niet kan doorgaan dan kunt u deze tot 24 uur van te voren gratis annuleren. Indien de annulering bij onze balie niet binnen 24 uur voor de afspraak plaats vind, rekenen wij de prijs voor de volledige behandeling. Wanneer u op maandag een afspraak heeft dient u deze op vrijdag af te zeggen. Annuleringen dienen op werkdagen doorgegeven te worden.

U kunt bij Tandartspraktijk Meerdervoort terecht voor alle tandheelkundige behandelingen.

Bij Tandartspraktijk Meerdervoort zijn alle culturen welkom, wij spreken meerdere talen (o.a. Nederlands, Engels, Hongaars, Spaans etc.). Indien gewenst kunnen vrouwelijke patiënten worden behandeld door een vrouwelijke tandarts.

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom, meld je direct aan !

Inschrijven

Beste patiënt, per 1 januari 2021 stappen wij over naar een ander facturering bureau.

Meer informatie

Independer Reviews

 • Anoniem – 9,6

  Mijn eerste afspraak was voor de controle van mijn dochter van 3 jaar. Ik was erg onder de indruk van het geduld en de speelse wijze waarop ze de controle uitvoerde. Je merkt ook in alles dat je met deskundigen te maken hebt in de praktijk. Zeker een aanrader!

  Anoniem – 9,6
 • Anoniem – 9,9

  Ik ben heel blij deze praktijk gevonden te hebben. Mijn man werd bij onze vorige tandarts niet verwezen naar een mondzorgkundige. Daardoor is er een ernstige tandvleesontsteking ontstaan. De mondzorgkundige heeft door haar deskundigheid, een positieve wending gecreëerd, waardoor mijn man zijn eigen tanden kan behouden!

  Anoniem – 9,9
 • Marlie van Bergen – 9,9

  Ik ben zeer tevreden over deze praktijk met zeer deskundige tandartsen, ik kwam met kiespijn via de spoeddienst Den Haag en werd super geholpen. Geen opdringerig gedoe, alles werd van te voren en tijdens de behandeling uitgelegd (iets wat ik nog nooit heb meegemaakt) een dame die haar vak verstaat. Ik ben ook overgestapt van mijn oude tandarts naar deze praktijk. Ik kan het iedereen aanbevelen!

  Marlie van Bergen – 9,9
 • Wendy – 9,9

  Mijn ervaring met deze praktijk is dat je heel warm wordt welkom geheten, je bent geen product aan de lopende band. Mijn gebit ziet er weer geweldig uit sinds ik bij deze praktijk zit. Ook mijn angsten zijn overwonnen en loop ik met veel plezier de tandarts praktijk in. De behandelingen zijn zo pijnloos mogelijk en de tandartsen zijn duidelijk in hun woorden wat er gedaan kan worden. Of te wel ik ga nooit meer naar een andere praktijk!

  Wendy – 9,9

Waarom Tandmeer ?

√ Geen wachttijden!

√ Patiënten geven ons een 9.2!

√ Alle tandheelkundige behandelingen onder 1 dak!

√ Indien gewenst: vrouwelijke tandarts!

Contact Info


Laan van Meerdervoort 356 A
2563 BB Den Haag
info@tandmeer.nl
070 36 33 190


Privacy Statement Tandmeer


Smiley face


"Voor een mooi, gezond en stralend gebit, dat levenslang mee gaat"

Back to Top

Gesloten in verband met vakantie

Wegens vakantie zijn wij zaterdag 23 juli t/m zondag 14 augustus gesloten.